Breien


punniken.besteoverzicht.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Breien
Charmant
Charmant de specialist in breiwol, handwerken en fournituren. in onze shop vindt u vele borduurpakketten, patronen, breigarens en boeken.
http://www.charmant.nl/

Caroline's Truitjes
Caroline's Truitjes
http://members.chello.nl/f.veer4/

De Breislede
De Breislede
http://www.debreislede.nl/

Gerrie's Breigerei
Gerrie's Breigerei
http://breigerei.web-log.nl/

Handmade by Wanda
Hallo allemaal, Wat leuk dat u op mijn site komt kijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Mijn naam is Wanda en sinds afgelopen zomer prijken er 5 kruisjes achter mijn naam. Samen met man, 2 zonen en een poes, wonen we in het mooie Westzaan. Ik heb veel liefhebberijen, waarvan breien toch wel de grootste is. Helaas ben ik pas sinds een jaar of 3 begonnen, met het vastleggen van de resultaten op foto.

De maatjes waarmee ik werk, vari?ren van h??l klein (56/62) tot aan ongeveer 104/110. Zo af en toe ontspringt er wel een 122 aan m'n pennen, maar groter wil ik toch liever niet gaan. Ik werk uitsluitend met 100% was- en kleurechte katoen. Kan zo op 40 graden in de machine. Het nadeel van katoen is, dat het vrij zwaar is. Dat is dus ook de reden dat ik brei voor de leeftijdsgroep tot een jaar of 3. Dan blijft het maken, zowel het dragen ervan leuk. Alle draadjes aan de achterkant zijn weggewerkt en vastgezet, zodat er bij het aantrekken geen knuistjes tussen kunnen gaan zitten. Rest me alleen nog te melden dat alle truitjes uniek zijn. Ik maak geen 2 dezelfde exemplaren. In hoge uitzondering maak ik op verzoek een tweede, maar ook dan met andere kleuren.

Wanneer u er ??ntje wilt hebben, dan kan dit. Ik vraag er 15 euro voor. Wilt u dat ik het opstuur, komen er uiteraard de verzendkosten bij. De verzending gebeurt direct na ontvangst van het geld. Ik ga uit van het principe: wie het eerst komt, die het eerst maalt. Of het truitje waar uw oog op gevallen is, nog aanwezig, danwel verkocht is, zal ik duidelijk aangeven.
http://www.handmadebywanda.nl/

Caroline's Breikraam
Breikraam, gratis breipatronen en haakpatronen, alles over breien en haken
http://www.breikraam.nl/

Breiplezier
Breien en haken is weer helemaal in! maak nu zelf de mooiste truien of woonaccessoires. u kunt bij ons garens bestellen van de merken schoeller+stahl, austermann, crystal palace, misti, jaggerspun en opal.
http://www.breiplezier.nl/

ABS Tholen
ABS Tholen
http://www.abstholen.nl/

Astrid's Breishop
Astrid's Breishop
http://breishop.tripod.com/

Breibrink
Breibrink
http://www.breibrink.nl/

Breimode.nl
Breimode.nl
http://www.breimode.nl/

Handwerkkist Brei Patronen
Onze prijzen? de borduur pakketten nu nog goedkoper dan ooit. de beste a merk pakketten. uw hobby is al duur genoeg. wij maken het weer betaalbaar. de handwerkkist heeft deugdelijkheid borduur pakketten en nog veel meer. kom maar eens langs.
http://www.handwerkkist.com/

Handwerkspeciaalzaak Lohuis-Tijhuis
Handwerkspeciaalzaak Lohuis-Tijhuis
http://www.lohuis-tijhuis.nl/

Scheepjeswol
Hws-markoma, de laatste breimode en trends op het gebied van handwerken
http://www.scheepjeswol.nl/

TanteTrui.nl
Een site met breielarijen.
http://www.tantetrui.nl/

Telpatroon
Gratis hosting dienst met: 1gb schijfruimte, onbeperkte bandbreedte, online webbuilding tools en ftp interface, microsoft frontpage, php 4, 5 en mysql ondersteuning.
http://members.tripodnet.nl/telpatroon

Wolmarkt
In onze online shop vind u breipatronen, diverse kwaliteiten wol, borduurzijde, borduurpakketten, scheepjeswol, dmc, zareska, phildar, sokkenwol
http://www.wolmarkt.nl/

Rosan's Breimotieven
Breipatronen knitting patterns
http://members.chello.nl/~r.olijve1/breien.htm

Petra's Breihoekje
Handbreien en haken van kleding
http://members.brabant.chello.nl/~w.jansen16

Handwerkzaak Phildar
Handwerkzaak Phildar
http://www.handwerkzaak.nl/

Hobbydoos
Diverse gratis breipatronen en haakpatronen. naast de gratis haak- en breipatronen kun je ook diverse tips vinden over steken. voor alle gratis patronen is breiwol te verkrijgen in de webwinkel.
http://www.hobbydoos.nl/

Kiddostuff
Kiddostuff heeft naast kleurplaten en knutsels ook zelfontworpen brei- en borduurpatronen. alles is geinspireerd op wat kinderen van nu leuk vinden.
http://www.kiddostuff.nl/

Marianne's Handwerkwinkel
Marianne’s handwerkwinkel - voorstraat 16 - 4697 ek sint-annaland
http://www.mariannes-handwerkwinkel.nl/

Wolwinkel Wolhalla
Wolhalla online winkel. breien is weer in. wolwinkel, handwerkwinkel, gespecialiseerd in breipennen, sokkenwol, sokkengaren, breiwol en breigaren van merken opal, tutto, lorna's laces, cherry tree hill en lucy neatby. handwerken, breien, sokken breien, zelfgebreide sokken. breipatronen, gratis breipatronen en maattabellen. starterspakket sokkenbreien. exclusieve sokkenwol, handgeverfde garens en patroongarens.
http://www.wolhalla.nl/

Gerelateerd
  • Nog Geen
Er staan 24 links op deze pagina.
© Besteoverzicht - Privacy